• 3.7 V 5500 mah tablet batterij merk tablet gm lithium Tablet polymeer batterij 3775131
 • 3.7 V 5500 mah tablet batterij merk tablet gm lithium Tablet polymeer batterij 3775131
 • 3.7 V 5500 mah tablet batterij merk tablet gm lithium Tablet polymeer batterij 3775131

3.7 V 5500 mah tablet batterij merk tablet gm lithium Tablet polymeer batterij 3775131

 • €7.38
 • €11.01

Gerelateerde producten

Productbeschrijving

 • Merknaam: Liter energy battery
 • Modelnummer: 7067112
 • Batterijcapaciteit: 8000mAH
 • Size: Prismatic
 • Type: Li-polymer
 • is_customized: Yes
 • Nominal Capacity: 8000MAH

 • Soort Unit: stuk
 • Gewicht Pakket: 0.3kg (0.66lb.)
 • Afmeting Pakket: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)


Hello, we zijn alle batterijen hebben een custom size,
als u aanpassen de grootte van uw batterij,
contacteren, we kunnen aanpassen volgens uw eisen. dank u
specificatie :
geen.
beschrijving
specificatie
opmerken
1
batterij Model
7067112
aangepaste
2
Minimal Capaciteit
8000 mAH
0.2C
3
nominale Capaciteit
8000 mAH
0.2C
4
nominale Voltage
3.7 v
5
Over-lading potect voltage
4.281.0.v
6
ontladen te beschermen voltage
4.281.0.v
7
opslag Temperatuur
-535c
een jaar
8
Max blijven ontlaadstroom
1.0C
9
Max laadstroom
1.0C
de batterij is voorzien een beschermende plaat, die de functies voorkomen over opladen, dan ontladen, over stroom, kortsluiting, etc..
dit product is vooral toepasbaar mobiele noodstroomvoorziening, MP3, mobiele luidsprekers, microfoon, Navigator (GPS), mobiele telefoon, speelgoed en andere elektronische apparaten.
bescherming boord parameters
werken stroom: 1.5A
stroombegrenzing bescherming: 2 ~ 3A
Over lading limiet: 4.2 +/-0.05 V
Over ontlading limiet druk: 2.9 +/-0.10 V
* de werkelijke capaciteit van de beschermende plaat is iets minder dan de nominale capaciteit van de elektrische core vanwege de over ontlading van de beschermende plaat.
houden in opslag
om de batterij handhaven de capaciteit niveau, de voorgestelde batterij en batterij -20 ~ 35 C opslag, lage vochtigheid, niet bijtende gas voorwaarden batterij voorkomen de hoge temperatuur of hoge vochtigheid opslag, anders zal leiden tot batterij lekkage roest, en lage capaciteit. lange termijn opslag zal waarschijnlijk leiden tot een vermindering de capaciteit van de batterij en batterij, en de behoefte 1-3 een lading / ontlading cyclus om maximale afvoercapaciteit. de batterij moet worden opgeladen en ontladen eenmaal in drie maanden.
waarschuwing: Reverse lading is niet toegestaan, de batterij moet aangesloten volgens polariteit nauwkeurig, en kan niet worden teruggedraaid. kortsluiting is niet toegestaan, anders zal resulteren in permanente schade. de batterij kan niet worden gebruikt in de limiet voorwaarden, zoals: limiet temperatuur, diepe cyclus, extreme overladen en ontladen. de accu in een koele, droge plaats. als een groot aantal batterijen zijn opgeslagen of verzonden, de batterij moet in plaats eerste. niet direct om de batterij soldeer. als de batterij verschijnt noise, hoge temperatuur, lekkage en andere abnormale situatie, dan onmiddellijk stoppen gebruik. niet in brand of proberen te demonteren de batterij. de batterij kan burn of produceren schadelijke stoffen. het is niet toegestaan gebruik oude batterijen of gebruik half van de batterij met de nieuwe batterij, anders zal hebben een ontlading. buitenmantel en buitenmantel buis voor de batterij. de batterij is niet toegestaan worden in de water.
zaken aandacht nodig batterij moet volledig worden opgeladen voor gebruik. de opladen methode volgens technische specificaties van onze. lading met de bijbehorende lader. de batterij moet vermijden het gebruik van verzegeld, moet bieden de juiste ventilatie apparaat, anders kan de accu produceren waterstof, bij ontsteking punt zal veroorzaken de explosie. niet proberen te worden batterij scheiding of beer extrusie en botsing, kan de batterij koorts, brandende uit de alkaline elektrolyt huid en ogen kan ook eten kleding. de batterij buurt van het kind, als ingeslikt, onmiddellijk contact doctor te behandelen. wanneer de batterij niet in gebruik, het moet van het apparaat verwijderd. wanneer het eerste gebruik van een nieuwe batterij of langdurige opslag gebruik, voordat de nodig worden gevuld met elektriciteit. wanneer de batterij is hot, niet touch het totdat het afkoelt. wanneer de batterij gebruikt, blijkt dat de energie moet worden uitgeschakeld wanneer de energie is daalde, zodat ontladen.

© TopVoorraad.com. Alle rechten voorbehouden